luni, 30 martie 2015

Puterea spiritului uman - află cum biografia noastră devine biologia noastră

Falsele puteri ale omului sunt : banii, sexul și autoritatea externă. Adevărata noastră putere este cu certitudine, spiritul.
Energia emoțională, psihologică și spirituală stă la baza bolilor sau a momentelor dificile din viață. Nimic nu este ”creat” la întâmplare în corpurile noastre sau în viețile noastre. Lasă-te condus/ă prin viața ta și prin fiecare relație pe care ai avut-o în viață! Lasa-te condus/ă prin toate fricile pe care le-ai avut și identifică cum te-au controlat aceste frici atâta timp, încât energia vieții nu te-a mai putut hrăni!
Fiecare atitudine pe care o avem este o sursă de putere pozitivă sau negativă pentru care suntem răspunzători!

Poți fi vegetarian și poți face sport zilnic, dar dacă ești prins într-o relație abuzivă sau îți urăști serviciul, sau ai certuri aproape zilnic cu unii sau cu alții, tu pierzi energie (puterea) într-un tipar comportamental care te conduce către boală sau care împiedică vindecarea de o boală.
Țesuturile noastre celulare conțin tiparele vibraționale ale atitudinilor nostre, ale sistemelor noastre de credință, ale convingerilor noastre; prezența sau absența unei anume și speciale frecvențe energetice sau a ” harului”, o putem activa prin retragerea spiritului nostru din atașamentele negative. Miracolele sunt de fapt naturale, ceva este greșit atunci când ele nu se întâmplă.
Trebuie să conștientizăm că tot ceea ce este viu pulsează de energie și toată această energie conține informație. Experiențele pozitive și negative din viața noastră se înregistrează atât în țesutul celular, cât și în câmpul energetic, prin urmare emoțiile noastre sunt stocate în corpul nostru.
Conform medicinii energetice, cu toții suntem cărți de istorie însuflețite. Corpurile noastre conțin istoria noastră - fiecare capitol, rând și vers al fiecărui eveniment și relație din viața noastră. În vreme ce viețile noastre se desfășoară, sănătatea noastră biologică devine declarație biografică ce trăiește și respiră, care ne relevă puterea, slăbiciunile, speranțele și fricile.
Fiecare gând pe care l-ați avut a călătorit prin sistemul vostru biologic și a activat un răspuns psihologic. Unele gânduri sunt ca și încărcăturile de adâncime, ce cauzează o întreagă recție în corp. Unele gânduri sunt mai subtile, iar altele chiar inconștiente. Multe sunt lipsite de sens și scop și trec prin corp precum vântul pe un ecran, nesolicitând nici o atenție conștientă, iar influența lor asupra sănătății este minimă. Cu toate acestea, fiecare gând conștient - și multe altele incoștiente - generează un răspuns psihologic.
Deci, atenție: toate gândurile noastre, indiferent de conținutul lor, intră mai întâi în sistemul nostru ca energie. Acele gânduri care poartă o energie emoțională, mentală, psihologică sau spirituală produc răspunsuri biologice care sunt apoi stocate în memoria celulară. În acest fel, biografiile noastre sunt imprimate în sistemele noastre biologice: gradat, încet, zilnic.
Ideea că biografia devine biologia implică faptul că noi participăm într-o anumită măsură în crearea bolilor. Dar - și acesta este un punct de vedere crucial - nu trebuie să abuzăm de adevăr prin a ne învinui pentru că am ajuns bolnavi sau trecem printr-o situație dificilă în viață.. Arareori oamenii aleg conștient să-și creeze o boală. Mai degrabă boala se dezvoltă ca o consecință a tiparelor comportamentale și a atitudinilor pe care nu le înțelegem ca fiind nocive biologic, până când nu au devenit deja astfel. Numai când boala ne forțează să ne revedem atitudinile noastre zilnice de frică sau de amărăciune, care sunt de fapt, substanțe negative biologic.
Prin urmare, nu orice negativitate produce boală: pentru a crea boală, emoțiile negative trebuie să fie dominante și ceea ce accelerează procesul este să știm că acel gând negativ este toxic și cu toate acestea, să-i permitem să ne pătrundă conștiința oricum. De exemplu, s-ar putea să știți că trebuie să iertați pe cineva și totuși, decideți că a rămâne supărat vă dă mai multă putere. Rămânând furios sau supărat în mod obsesiv dă toate șansele creării unei boli, deoarece consecința energetică a unei obsesii negative este lipsa de putere. Energia este putere, iar transmiterea energiei în trecut prin retrăirea unor evenimente dureroase, vă stoarce puterea din corp din acest prezent, putând conduce la boală.
Puterea este esențială pentru vindecare și pentru menținerea vitalității! Mai ești încă supărat/ă pe cineva? Pentru binele și vindecarea ta, fă-ți rugăciunea de iertare cu toate persoanele pentru care simți supărare!


  • Acest material s-a născut ca urmare a recitirii minunatei cărți ” Anatomia spiritului” de Caroline Myss.

marți, 24 martie 2015

Biblia - cartea cărților

Din cele mai vechi timpuri, Biblia a fost și va rămâne cartea cărților. Plină de istorie și înțelepciune, dar în egală măsură și plină de mister, această enciclopedie a vieții a suferit de-a lungul timpului o serie de revizuiri.
De curând, am descoperit un lucru foarte interesant, care m-a determinat să scriu acest material.
Am avut multe încercări de a citi biblia, deși verbul  ” a citi” nu definește întru totul relația cu aceasta. Termenul cel mai potrivit este acela de a ”studia”- poți citi ziarul, poți citi proză sau versuri , dar nu poți citi pur și simplu biblia, fără să încerci a înțelege ”esența” ei, care nu este la vedere.

Citind biblia ”ad litteram” te obosește la un moment dat, pe când încercarea de a o studia devine o mare provocare. Mi-au trebuit ceva ani să înțeleg acest lucru, dar se pare că acum era momentul cel mai potrivit pentru mine.
Cele mai întâlnite variante de la noi  ale bibliei sunt ”Cornilescu” și ”Ortodoxă” și nu mi-e rușine să recunosc că până de curând nici nu știam cine a fost Cornilescu.
Conform Wikipedia, Dumitru Cornilescu, născut în anul 1891 în județul Mehedinți, a fost ierodiacon al Bisericii Ortodoxe și autor al unei traduceri în limba română a Bibliei, publicată în 1921. De precizat că D.Cornilescu obișnuia să traducă broșuri de teologie evanghelică încă din anii de seminar.
Un alt aspect și mai interesant este acela că Biblia în varianta Cornilescu a fost acceptată de Biserica Ortodoxă Română, apârând cu binecuvântarea Patriarhului României. Subliniez acest aspect, deoarece din motive oarecum necunoscute, Cornilescu a părăsit Biserica Ortodoxă Română.
Biblia Cornilescu s-a vândut în tiraje uriașe pe vremea respectivă, devenind un adevărat ”best-seller”.
Am descoperit ambele variante on-line www.ebible.ro, unde se pot citi separat, sau simultan ( Cornilescu vs.Ortodoxă). Eu studiez acum Geneza, care are 50 de capitole și care are mici-mari diferențe între cele două versiuni. În încercarea de a înțelege cât mai mult și cât mai profund din această scriere veche, am deschis un grup pe Facebook , intitulat ” Biblia -cartea cărților”, un gup care nu face propagandă religioasă, ci unul care caută să descifreze misterele Bibliei. Vă invit cu drag, să căutăm răspunsuri impreună.


vineri, 20 martie 2015

Vibrații înalte pe 20 -21martie 2015



Soarele tocmai a intrat în semnul Berbecului și este momentul echinocțiului de primăvară. Ce înseamnă acest lucru din punct de vedere spiritual?
Se știe că în data de 21 decembrie 2012, Pamântul a intrat în era Vărsătorului. Atunci s-a declanșat un proces de ascensiune energetică în toate regnurile: uman, mineral, vegetal și animal. Din acea zi, oricând  apare un moment de hiatus astral - echinocțiu, solstițiu, eclipsă solară sau lunară, se revarsă asupra Pământului valuri întregi de energie de înaltă vibrație, care impulsionează ascensiunea. Sunt altfel de energii față de cele cu care suntem obișnuiți.  
                                                                                                                                                     
 Ziua de astăzi (a eclipsei) ,cât și cea de mâine ( a echinocțiului) sunt zile speciale: bucurați-vă de ceea ce primiți, conștientizați și mulțumiți !

Conștiința noastră trece prin transformări spirituale de excepție , ceea ce poate însemna și anume stări interioare și fizice: nu vă speriați dacă aveți o stare de plâns sau o tristețe inexplicabilă, lipsa chefului de muncă la serviciu sau pur și simplu o stare de melancolie. Organismul are nevoie de mai mult repaus astăzi, pentru a primi aceste daruri sub formă de energie. Mai mult ca oricând, controlați-vă gândurile!
Astăzi și mâine, 20-21 martie 2015, sunt două zile cu totul speciale: e bine să emitem iubire și gânduri de bucurie, pace și abundență și să incercăm a nu ne certa cu nimeni .......altfel spus, cuvântul care definește aceste zile este ARMONIA !
Armonia cu mama Pamânt, cu Tatăl Ceresc,cu noi înșine și cu tot ce ne înconjoară .
Voi știți că până în secolul 16, Anul Nou începea o dată cu echinocțiul de primăvară, respectiv pe 20-21 martie?
În astrologie, eclipsele sunt configurații astrale ce prevestesc începuturi și evenimente importante: atât la nivel personal, cât și social. Pe de altă parte, 2015 este un an de vibrație 8 - un an în care ne îndreptăm într-o direcție nouă, un an în care trebuie să acceptăm schimbarea.
Atenție la masa de seară, dragilor: încercați să nu vă culcați cu stomăcelul plin! În această seară, corpul are nevoie să absoarbă energiile benefice oferite de Univers, astfel încât procesul de digestie al stomacului ar putea să ne dea o stare de rău.



joi, 12 martie 2015

Orar de emitere ganduri pozitive

Va propun astazi un orar de emitere a gandurilor pozitive. Dar de ce un astfel de orar? Precum bine stiti dragi prieteni, gandul inseamna informatie si energie! Cu cat exista mai multe persoane care emit aceleasi ganduri, cu atat mai bine pentru noi toti!
Daca eu emit un gand de pace la aceeasi ora la care emiti si tu si altii ca noi, ne vom conecta la acelasi flux de constiinta si vom atrage pacea in lume, prin puterea gandurilor noastre.
Pentru a putea mari numarul de oameni care vor sa lucreze in scop benefic pentru binele nostru, al tuturor, am rugamintea sa distribuiti acest material si oricand aveti un moment liber, consultati orarul si emiteti conform orarului. Observati si notati apoi ce feedback-uri primiti ( cu siguranta veti primi!).
Cu teoria stam toti bine, dar esentialul este sa trecem la treaba si sa punem in practica cele invatate.Este cel mai important pas in evolutia noastra ca fiinte spirituale. Degeaba cautam insetati informatii, daca atunci cand le gasim, nu le punem in practica!
Va amintesc ca noi primim ceea ce emitem, dragi prieteni, astfel incat, emiteti ceea ce va doriti!

ORAR DE EMITERE GANDURI POZITIVE 24 din 24

12:00 - 02:00 ( a.m) :          Iubire fata de Creator si toate ierarhiile angelice
02:00 - 04:00 ( a.m) :          Iubire fata de intreaga planeta Pamant si fata de toate fiintele sale
04:00 - 06:00 ( a.m) :          Pace intre oamenii din toata lumea si intre toate popoarele
06:00 - 08:00 ( a.m) :          Multumire pentru tot ce ne ofera Divinitatea
08:00 - 10:00 ( a.m) :          Sanatate pe toate nivelele pentru toate fiintele de pe Pamant
10:00 - 12:00 ( a.m) :          Abundenta pentru noi si toti ceilalti
12:00 - 14:00 ( p.m) :          Pace si iubire intre toti oamenii de pe Pamant
14:00 - 16:00 ( p.m) :          Reusita in toate proiectele propuse
16:00 - 18:00 ( p.m) :          Iubire fata de Creator,de toate ierarhiile angelice si fata de mama Pamant
18:00 - 20:00 ( p.m):           Pace si iubire intre toti oamenii de pe Pamant
20:00 - 22:00 ( p.m):           Iertare pentru greselile noastre, facute cu voie sau fara de voie
22:00 (p.m)- 12:00( a.m) :   Multumire pentru tot ce ne ofera Divinitatea

Tu ce gand emiti la ora la care citesti acest material?