luni, 30 martie 2015

Puterea spiritului uman - află cum biografia noastră devine biologia noastră

Falsele puteri ale omului sunt : banii, sexul și autoritatea externă. Adevărata noastră putere este cu certitudine, spiritul.
Energia emoțională, psihologică și spirituală stă la baza bolilor sau a momentelor dificile din viață. Nimic nu este ”creat” la întâmplare în corpurile noastre sau în viețile noastre. Lasă-te condus/ă prin viața ta și prin fiecare relație pe care ai avut-o în viață! Lasa-te condus/ă prin toate fricile pe care le-ai avut și identifică cum te-au controlat aceste frici atâta timp, încât energia vieții nu te-a mai putut hrăni!
Fiecare atitudine pe care o avem este o sursă de putere pozitivă sau negativă pentru care suntem răspunzători!

Poți fi vegetarian și poți face sport zilnic, dar dacă ești prins într-o relație abuzivă sau îți urăști serviciul, sau ai certuri aproape zilnic cu unii sau cu alții, tu pierzi energie (puterea) într-un tipar comportamental care te conduce către boală sau care împiedică vindecarea de o boală.
Țesuturile noastre celulare conțin tiparele vibraționale ale atitudinilor nostre, ale sistemelor noastre de credință, ale convingerilor noastre; prezența sau absența unei anume și speciale frecvențe energetice sau a ” harului”, o putem activa prin retragerea spiritului nostru din atașamentele negative. Miracolele sunt de fapt naturale, ceva este greșit atunci când ele nu se întâmplă.
Trebuie să conștientizăm că tot ceea ce este viu pulsează de energie și toată această energie conține informație. Experiențele pozitive și negative din viața noastră se înregistrează atât în țesutul celular, cât și în câmpul energetic, prin urmare emoțiile noastre sunt stocate în corpul nostru.
Conform medicinii energetice, cu toții suntem cărți de istorie însuflețite. Corpurile noastre conțin istoria noastră - fiecare capitol, rând și vers al fiecărui eveniment și relație din viața noastră. În vreme ce viețile noastre se desfășoară, sănătatea noastră biologică devine declarație biografică ce trăiește și respiră, care ne relevă puterea, slăbiciunile, speranțele și fricile.
Fiecare gând pe care l-ați avut a călătorit prin sistemul vostru biologic și a activat un răspuns psihologic. Unele gânduri sunt ca și încărcăturile de adâncime, ce cauzează o întreagă recție în corp. Unele gânduri sunt mai subtile, iar altele chiar inconștiente. Multe sunt lipsite de sens și scop și trec prin corp precum vântul pe un ecran, nesolicitând nici o atenție conștientă, iar influența lor asupra sănătății este minimă. Cu toate acestea, fiecare gând conștient - și multe altele incoștiente - generează un răspuns psihologic.
Deci, atenție: toate gândurile noastre, indiferent de conținutul lor, intră mai întâi în sistemul nostru ca energie. Acele gânduri care poartă o energie emoțională, mentală, psihologică sau spirituală produc răspunsuri biologice care sunt apoi stocate în memoria celulară. În acest fel, biografiile noastre sunt imprimate în sistemele noastre biologice: gradat, încet, zilnic.
Ideea că biografia devine biologia implică faptul că noi participăm într-o anumită măsură în crearea bolilor. Dar - și acesta este un punct de vedere crucial - nu trebuie să abuzăm de adevăr prin a ne învinui pentru că am ajuns bolnavi sau trecem printr-o situație dificilă în viață.. Arareori oamenii aleg conștient să-și creeze o boală. Mai degrabă boala se dezvoltă ca o consecință a tiparelor comportamentale și a atitudinilor pe care nu le înțelegem ca fiind nocive biologic, până când nu au devenit deja astfel. Numai când boala ne forțează să ne revedem atitudinile noastre zilnice de frică sau de amărăciune, care sunt de fapt, substanțe negative biologic.
Prin urmare, nu orice negativitate produce boală: pentru a crea boală, emoțiile negative trebuie să fie dominante și ceea ce accelerează procesul este să știm că acel gând negativ este toxic și cu toate acestea, să-i permitem să ne pătrundă conștiința oricum. De exemplu, s-ar putea să știți că trebuie să iertați pe cineva și totuși, decideți că a rămâne supărat vă dă mai multă putere. Rămânând furios sau supărat în mod obsesiv dă toate șansele creării unei boli, deoarece consecința energetică a unei obsesii negative este lipsa de putere. Energia este putere, iar transmiterea energiei în trecut prin retrăirea unor evenimente dureroase, vă stoarce puterea din corp din acest prezent, putând conduce la boală.
Puterea este esențială pentru vindecare și pentru menținerea vitalității! Mai ești încă supărat/ă pe cineva? Pentru binele și vindecarea ta, fă-ți rugăciunea de iertare cu toate persoanele pentru care simți supărare!


  • Acest material s-a născut ca urmare a recitirii minunatei cărți ” Anatomia spiritului” de Caroline Myss.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu