vineri, 13 februarie 2015

O noapte pasionala - sfaturi pentru EL

 Drag prieten, nu demult, ti-am dedicat un articol cu sfaturi pentru prima intalnire . Articolul de astazi merge mai departe de acel moment, presupunand ca totul a decurs bine atunci si relatia voastra aluneca suav catre urmatorul nivel: apropierea fizica intima.

 Ce trebuie sa stie un barbat despre acel moment? Ca si reguli generale, pentru ca tu sa fii apreciat de EA , retine  urmatoarele aspecte :

- cu siguranta iubita ta este epilata ,are pielea fina si catifelata. Urmeaza-i exemplul, referindu-ma aici la doua zone: axila ( sub brat) si zona intima. N-ai vrea, ca atunci cand o imbratisezi ( in pat,bineinteles), sa intre pur si simplu cu nasul in axila ta, bogata ca o padure tropicala si pe deasupra si transpirata ( stiu, te-ai dat cu antiperspirant, dar nu uita de emotii, bata-le vina!) . Asta chiar e moartea pasiuni!
- femeilor le plac lenjeriile intime, sexy si senzuale , care le pun in valoare feminitatea. Fii convins, ca daca intra in tiparul asta,  in mod sigur va purta o astfel de lenjerie! Tocmai de aceea, ai grija ca si tu sa ai un chilot nou,de bumbac, care sa nu te stranga ,dar sa-ti ofere o stare de confort ( fizic si psihic). Sosete noi, de bumbac,asortate in culoarea pantalonului.
- neaparat, sa fii proaspat barbierit si asta din doua aspecte: primul, ca sa arati ingrijit si al doilea ,ca sa nu o iriti atunci cand o saruti patimas. Tenul femeilor este sensibil!
- daca momentul se petrece pe terenul tau, ca sa spun asa, pune si tu imaginatia la treaba! Florile si lumanarile nu trebuie sa lipseasca din dormitor ( unde va fi ordine,da?) ,iar o muzica in surdina ,de genul chillout sau lounge completeaza decorul intim. Lenjeria de pat sa fie curata si toate elementele care o compun sa fie din acelasi set.
- sa nu-ti lipseasca din frigider sampania si cateva ingrediente cu care sa pregatesti la nevoie cateva gustari!
-daca momentul se petrece pe teritoriul ei ,cu o invitatie la cina, de exemplu, ai grija sa nu te prezinti la ea cu mana in ...buzunar ( intelegi tu) ! In drum spre ea, cumpara trandafiri si sampanie! Iti vei face o intrare eleganta,demna de apreciat! Gandeste-te ca si ea depune un efort: tocmai iti pregateste cina si dai o mare dovada de impolitete sa intri pentru prima data in casa unei femei ( pe care o si placi) cu mana goala!

 Nu trebuie sa fii neaparat un barbat ALPHA ,ci unul ingrijit,atent si politicos cu femeia pe care o placi!
Trebuie sa stii ca prima intalnire in oras si apoi prima intalnire intima sunt decisive pentru infiriparea unei relatii.
 Cu siguranta tu stii multe dintre aceste aspecte, dar cateva in plus, nu strica niciodata,nu? :)



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu