miercuri, 4 februarie 2015

De ce iubim? Ce cod ascunde iubirea?

Te-ai intrebat vreodata, drag prieten, de ce iubim? Raspunsul este pe cat de simplu,pe atat de complex: iubim pentru ca am fost programati sa iubim.

Divinitatea ne-a oferit multe daruri, iubirea fiind unul dintre ele...si cel mai important!



In mai toate cartile sfinte,suntem indemnati catre iubire: iubirea de sine, iubirea fata de aproapele nostru,etc.
Fiindca am fost creati din iubire si cu iubire,acest sentiment sublim este vital pentru noi!

Cand iubim, ne conectam de fapt la frecventa divina, cea vindecatoare !

Exista oameni care au renuntat la iubire din diverse motive,dezamagirea fiind pe locul unu in acest clasament.Si s-au imbolnavit...unii chiar grav.Cu siguranta cunoasteti oameni cu astfel de povesti : au iubit, au trait apoi o mare dezamagie, au refuzat sa mai iubeasca si incet, incet,omorand iubirea,s-au imbolnavit.Ufff,e dureros ,dar poate ca e timpul sa intelegem si sa-i   ajutam si pe cei dragi sa inteleaga cum functioneaza ,la nivel subtil, iubirea.

Dezamagirea de catre partener nu trebuie sa omoare in noi acest sentiment divin ( esential vietii!),acolo este vorba mai mult de atasament ( subiectul unui articol viitor) .In acest caz exista cu adevarat o lectie a iubirii: daca iubesti,lasa-l sa fie fericit,asa cum simte! Calatoria voastra a fost frumoasa,dar s-a terminat,lasand loc altor experiente,cu siguranta mult mai frumoase,dar trebuie sa accepti si sa permiti iubirii sa curga prin tine!

Deoarece suntem parte a unui intreg, suntem in permanenta interconectati! Imaginati-va cat de important este ca fiecare dintre noi sa emita iubire! Acel INTREG ar fi in armonie cu divinitatea si ar atrage catre noi ( efectul bumerang) sanatate ,iubire si multe alte daruri!
Un lucru esential si bine de retinut este sa iubim neconditionat! Divinitatea ne iubeste neconditionat,deci sa-i urmam exemplul!

Putem iubi planeta,putem iubi cerul,putem iubii copiii,putem iubi parintii, putem iubi prietenii, putem iubi divinul in orice forma de manifestare....doar sa iubim! Asa functionam in armonie: prin iubire!

Va propun un exercitiu minunat, testat de mine ,la fel ca si cel al crucii de lumina : functioneaza extraordinar,doar practicati si veti intelege minunea iubirii!

Va imaginati ,cu ochii mintii, un soare in mijlocul pieptului ( in dreapta inimii fizice) . Un soare cald,plin de iubire ! Inspirati,expirati si simtiti soarele! Acel soare incepe sa emita raze,pline de iubire! Vizualizam razele cum pleaca in tot cartierul in care locuim, apoi in intreg orasul,in intreaga tara, si tot asa,pana ce razele cuprind intreg globul!
Felicitari,tocmai ati emis iubire neconditionata tuturor oamenilor de pe pamant!
Practicat macar o data pe zi, acest exercitiu va conecteaza ,prin emiterea de iubire neconditionata,la frecventa divina, mult benefica si vindecatoare.

”Iubiti-va unii pe altii !” - acesta este mesajul din cartile sfinte,iar codul din spatele acestui mesaj tocmai ce l-ai aflat! Impartasind  informatia celor dragi, ne vom ajuta reciproc ,sa crestem impreuna in armonie,prin iubire!
Iata ca  v-am trimis si eu prin acest material,raze de iubire! Sa va fie de folos,dragi prieteni!
Iubiti,doar iubiti ! Si veti primi iubire, in toate formele posibile!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu