luni, 9 februarie 2015

Cum sa crestem spiritual,7 zile din 7

Conform scrierilor vechi eseniene,pacea si armonia erau sinonime. Pentru a crea pace,noi trebuie sa fim in pace si armonie cu tot ce ne inconjoara,apoi cu tatal ceresc.
Esenienii lucrau cu frecventa pacii in fiecare zi a saptamanii,avand cate o meditatie a pacii pentru fiecare zi, dupa cum urmeaza:


DUMINICA : Pace cu Mama Pamant ( tot ce inseamna natura si tot ce ne inconjoara).

LUNI:           : Pace cu tot ce inseamana cultura ( pentru a absorbi din invataturile si intelepciunea marilor maestrii).

MARTI         : Pace cu intreaga omenire ( pentru a constientiza unitatea de viata umana,ca facem parte a unui intreg,fiind interconectati).

MIERCURI  : Pace cu familia si cu cei cunoscuti noua ( armonizarea relatiilor de zi cu zi).

JOI               : Pace cu mintea ( in acest fel, ne purificam mintea de gandurile negative si nocive).

VINERI        : Pace cu intreg corpul nostru ( il acceptam si il iubim - ne amintim ca suntem fiinte spirituale in corpuri fizice).

SAMBATA  : Pace cu Imparatia Tatalui Ceresc.

Dupa cum bine se observa, putem fi in pace si armonie cu divinitatea, doar dupa ce accesam sentimentul de pace cu toate celelalte aspecte.
Pace si armonie pentru noi,ca oameni, inseamna sa fim bine pe toate planurile!


Asa cum va explicam in exercitiul cu soarele imaginar din piept , la fel lucram si cu pacea. Ne imaginam soarele care emite raze de pace, cu destinatia zilei din saptamana.

Incepeti chiar de astazi!  Luni fiind , vom emite raze de pace catre toate invataturile maestrilor, conectandu-ne la nivel subtil la intelepciunea si cunoasterea lor.Vom absorbi astfel,la nivel subconstient ,in functie de nivelul nostru spiritual, exact ceea ce ne trebuie!
Succes si bucurie si pentru zilele ce urmeaza!

Astept sa reveniti  si sa-mi impartasiti din experientele minunate ale pacii si armoniei!Sub toate formele in care vi se arata !
Noi suntem in egala masura emitatori si receptori, deci emite......si observa apoi ce receptionezi!



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu