joi, 5 februarie 2015

Cum recunosti un barbat ALPHA

Masculul alpha este un termen ce defineste masculul dominant printre ceilalti masculi, termen folosit in randul animalelor care traiesc in grupuri, cum ar fi lupii,de exemplu.Lupul alpha este conducatorul grupului de lupi si lui i se supun toti ceilalti masculi din acel grup.
Plecand de la aceasta idee, termenul de mascul alpha a fost introdus si in societatea umana,fiind gresit interpretat cateodata.


Sa vedem in cele ce urmeaza ,ce caracteristici trebuie sa indeplineasca un barbat pentru a fi considerat un mascul alpha.


 1. Un barbat alpha are mereu incredere in el si nu-i pasa daca unii care nu au treaba, prefera sa il  vorbeasca pe la spate. Este sigur pe sine!Intotdeauna, chiar enervant de sigur!
 2. Este pasionat de tot ceea ce face si nu indeplineste sarcini din obligatie sau ca asa trebuie. Intotdeauna isi  duce proiectele catre final si indiferent cate greutati intampina, nu le abandoneaza.
 El nu traieste cu jumatati de masura: cand munceste ,el chiar munceste; cand se distreaza, chiar se distreaza;  cand face dragoste,chiar face dragoste!
 3. El stie cand sa ia decizii, este un tip calculat ,iar esecul reprezinta pentru el doar un proces de invatare.Nu e stilul care sa nu doarma noaptea fiindca a avut un esec!
 4. Daca nu are propria lui afacere si lucreaza intr-o companie,el va avansa foarte repede in functie.
 5. Niciodata nu se imbraca la intamplare, chiar daca este in intarziere. Hainele sale sunt armonios asortate si  mai tot timpul pare ca scos din cutie.
 6. Desi pentru unii pare arogant, rare sunt situatiile cand foloseste voit aceasta ”calitate”. El nu da vina pe  nimeni pentru greselile sale; si le asuma,pentru ca stie ca are puterea de a le repara.
 7. Fie ca munceste sau joaca fotbal, echipa lui va fi intotdeauna castigatoare. El asculta parerile tuturor ,de  aceea echipa il iubeste si il sustine. 
 8. Ii place sa domine,dar nu este agresiv. Evita conflictele pe cat poate .
 9. Este bine construit fizic, ii place sportul si are o alimentatie sanatoasa.
10.Este un tip foarte punctual,prefera sa ajunga mai devreme si sa studieze terenul, decat sa intarzie. 
11. Acest tip este foarte senzual si degaja sexualitate prin toti porii. Atrage femeile ca un magnet!Tocmai fiindca are de unde alege, el se va afisa intotdeauna cu cele mai frumoase!
12.Are simtul umorului ,ii place viata si in mod sigur este sufletul unei petreceri.

Daca si tu esti o femeie de tip alpha, faceti o echipa grozava! Altfel e greu sa traiesti cu el, alege mai bine un tip beta,care nu e atat de irezistibil ca si cel alfa, dar cu siguranta te completeaza mai bine! 



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu