vineri, 6 februarie 2015

Cea mai buna prietena ti-a luat iubitul.De ce?

Atunci cand suntem indragostite, noi femeile,sau multe dintre noi simtim nevoia sa impartasim fericirea noastra cu prietena cea mai buna....cu cine altcineva,daca nu cu ea?

Suntem atat de fericite,incat ii povestim prietenei si detalii pe care ea nu ar trebui sa le stie : cat de frumos se poarta EL cu tine, cat de atent este, ce mesaje frumoase iti trimite, ce surprize minunate ti-a facut ,unde te-a dus,cat de bun este la pat si cat de norocoasa esti ca l-ai intalnit....
Iti suna cunoscut? Ok,poate nu-i povestesti chiar toate aspectele expuse de mine,dar in mare parte chiar ii povestesti destul de multe.
Chiar daca ea se bucura pentru tine si iti arata acest lucru, incetul cu  incetul ea va deveni invidioasa pe tine si se va simti frustrata ca nu are si ea acelasi noroc.
Mai mult,daca e singura sau daca are o relatie instabila, va incepe sa-ti seduca iubitul, chiar sub nasul tau, fara ca tu sa realizezi asta, ca doar e prietena ta cea mai buna, nu?
Barbatii au un talent aparte de a simti semnalele de curtoazie venite din partea unei femei.Si e normal sa fie asa.
Ce nu este normal, e ca tocmai cei mai dragi oameni de langa tine iti vor da o lectie dureroasa legata de iubire si incredere. Stai linistita, nu esti nici prima si nici ultima care traieste o astfel de drama!
Ai in fata multe alte experiente frumoase care te asteapta si multe alte persoane pe care sa le cunosti. Nu e bine sa le arati celor doi cat de mult suferi, indiferenta doare cel mai mult! Cat despre ei.....se pare ca se merita unul pe celalalt ,iar un inceput de relatie bazat pe minciuna,nu e cu bataie lunga.
Iarta-i in inima ta, chiar daca la inceput ti-e greu sa faci asta! Nu-ti otravi sufletelul cu ura si deschide-te catre lume si catre alte experiente mai frumoase! In esenta, tu nu ai pierdut nimic,doar ai castigat! Ai un suflet prea frumos ca sa stai langa astfel de oameni!Continua sa iubesti!

 Ai invatat un lucru de pret,draga mea: oricat de buna ti-ar fi prietena, pastreaza pentru tine detaliile  relatiei cu iubitul. E mult mai sanatos asa!
Acum sa nu generalizam, cu siguranta exista prietenii sincere si de durata. Acest articol atrage atentia doar asupra discretiei in ceea ce priveste relatia intima.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu