miercuri, 28 ianuarie 2015

Prima intalnire - sfaturi pentru EL

Dragule, prima intalnire este ca la loterie....dar deja stii asta!Ti s-a intamplat cu siguranta ca o femeie draga tie sa-ti accepte un” first date ”si  apoi sa nu-ti mai raspunda la telefon sau sa te evite. Acolo e cheia: la prima intalnire! Ceva nu i-a placut la tine si tu nu stii ce!Si ti-ai pus o groaza de intrebari de ce si tot e un mister raspunsul.

In cele ce urmeaza,vei afla raspunsul!

Din moment ce ti-a acceptat o intalnire, este clar ca te place .Restul depinde de voi, dar mai mult de tine! Vei afla imediat!In functie de cum decurge totul la aceasta prima  intalnire, asa te va eticheta ea.


Iata sfaturile mele care iti vin in ajutor:

1. Nu alege tu locul unde sa va intalniti, las-o pe ea sa faca acest lucru! Se va simti cu siguranta mai relaxata,alegand un loc in care ii place sa mearga.
2.Ar fi minunat sa te duci cu un trandafir la intalnire,iar cand o imbratisezi,sa-i remarci parfumul.O va face sa se simta bine si arata ca esti atent. Nu te poti duce la intalnire cu mainile in...”buzunar”,intelegi ce vreau sa spun. Sa nu crezi ca trandafirul e un gest de moda veche! Din contra,va fi o bila alba pentru tine.
3. E bine sa stii ca femeile sunt fiinte sensibile si intuitive,asa ca nu incerca sa pari ceea ce nu esti! Fii relaxat, zambeste-i, glumeste ( cu masura,da?) si fii TU !
4.Atentie la limbajul corpului: daca stati la o masa ,de exemplu ,iar tu ,din nervozitate,iti tropai picioarele pe sub masa,sau tot din acelasi motiv,bati cu degetele in masa ( nu zambi,multe persoane fac asa la trac),ii vei transmite agitatie sau se va gandi ca esti plictisit si nu-ti doresti asta. Daca ai emotii,fii sincer si spune-i, nu incerca sa maschezi acest aspect,printr-un comportament ciudat,ca sa nu inteleaga ea altceva.Fii convins ca si ea are emotii!
5.Nu vorbi numai tu si numai despre persoana ta,ascult-o si pe ea si  fii atent la ce-ti vorbeste,dar in acelasi timp,arata-te interesat de ea si pune-i intrebari! In nici un caz nu intreba cat castiga pe luna,ce masina are ,daca are sau nu apartament..etc.Doar nu vrei sa te catalogheze un vanator de zestre! O poti intreba ce muzica prefera, ce filme ii plac,care e culoarea ei preferata,daca-i place muntele sau marea, chestii de genul asta!
6.Nu-ti da telefonul pe silentios,ca va fi suspicioasa! Si nici nu sta pe Facebook cat esti cu ea! Daca iti suna telefonul, scuza-te,raspunde firesc,dar nu te intinde prea mult in telefon,ca se va simti neglijata!
7.Nu vorbi despre fosta sau fostele la prima intalnire....si in nici un caz de rau....tu esti aici,cu ea! Pe ea vrei s-o cunosti! Momentul e al vostru,doar al vostru!
8.Fii cald si tandru cu ea, spune-i ca e  dulce,ca o placi,iar o atingere de mana peste masa,destul de discreta,ii va fi de ajuns,pentru inceput.Nu o sufoca cu complimente prea multe,ca nu le inghite,crede-ma!
9. Cand vine si nota de plata, n-o lasa sa-si plateasca consumatia, chiar daca ea va dori acest lucru! Acest aspect este destul de delicat la o prima intalnire,iar ea,din bun simt,se va oferi sa plateasca jumatate. Un adevarat gentleman nu accepta asa ceva! Never!
10. In incheiere, te vei oferi sa o conduci acasa,asa e frumos! De tine depinde cum va despartiti: cu o imbratisare,cu un sarut pasional sau cu o strangere de mana! In acel moment vei stii cu siguranta daca a mers bine sau nu!

Nu uita,desi par puternice si sigure pe ele, femeile sunt niste fiinte delicate si sensibile si au nevoie de un adevarat prieten si partener de viata: ele nu cauta nici o sluga,dar nici un stapan! Trateaza-le ca atare,drag prieten si va fi bine!Si pentru tine,si pentru ea!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu