miercuri, 5 noiembrie 2014

Ce se intampla atunci cand mananci in timp ce te uiti la TV



Obisnuiesti sa te uiti la TV in timp ce iei masa? Sau poate citesti  ziarul intre timp? In afara de faptul ca ai sa mananci de doua ori mai mult, exista un motiv si mai important pentru care e bine sa renunti la acest obicei.
In timpul mesei,informatiile primite trec direct in subconstient.
Prin urmare,stirile sau dezbaterile politice de la tv,chiar si dezbaterile familiale care se suprapun cu timpul alocat mesei,pot traumatiza sufletul omului,deoarece toate acele informatii negative vor trece automat in subconstient ( totuna cu mintea inconstienta).
Cu alte cuvinte,hrana din farfurie iti hraneste corpul fizic,in timp ce emotiile de vibratie joasa date de stiri,dezastre si dezbateri politice iti hranesc sufletul.Si categoric nu ai nevoie de acele energii negative!
Conform lui S.N.Lazarev,tot ce patrunde in subconstient constituie un ghid al actiunilor si incepe sa functioneze activ!!!Deoarece sanatatea fizica este strans legata de subconstient,ar fi bine sa ne binecuvantam masa ( fiecare in felul sau) si sa ne bucuram in tihna si bucurie de gustul din farfurie.
Pe ce este bazat ritualul Impartasaniei,de fapt?Raspunsul e simplu: pe punerea in contact cu Dumnezeu!
Pofta mare,prieten drag! Mananca in tihna !


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu